16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Λαμπρόπιτες & Πασχαλινά Πιτάκια

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
9/03/2017 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Πασχαλινές Συνταγές
  • Σε Επανάληψη
Λαμπρόπιτες & Πασχαλινά Πιτάκια

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Κλασσικές πίτες που τις φτιάχνουμε το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα, κυρίως στα νησιά, με αρκετές παραλλαγές από τόπο σε τόπο. Άλλες φορές πιο αλμυρές, άλλες πιο γλυκές, το σίγουρο είναι πως τις πίτες αυτές είναι δύσκολο να μην τις αγαπήσεις. Λαμπρόπιτες ανοιχτές με ζυμάρι γιαουρτιού και γέμιση ανθότυρου και φέτας, αλλά και Πασχαλινά πιτάκια (καλτσούνια) με χλωρό τυρί και σουσάμι. Από την Αστυπάλαια και την Κω έως την Κρήτη και τα Ιόνια συναντάμε τις ίδιες συνταγές με αλλαγές στα τυριά και μικρές προσθήκες στα μυρωδικά. Φτιάχνουμε το ζυμάρι, ανοίγουμε φύλλο παρασκευάζουμε τη γέμιση και παίρνουμε από τώρα τις μυρωδιές του Πάσχα.

Εκπαιδευτής Chef: Συντάκας Κώστας   Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας

 

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Λαμπρόπιτες & Πασχαλινά Πιτάκια»!