Gout de France 2017
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Very Popular
- Επίπεδο Advanced
- new
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η μεγάλη γιορτή της Γαλλικής Κουζίνας σε όλα τα εστιατόρια παγκοσμίως! Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών και ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος Chef Alain Ducasse, διοργανώνουν στις 21 Μαρτίου 2017 το Gout de France. Ανάμεσα σε χιλιάδες Chef και εστιατόρια ανά τον κόσμο, τα Μαθήματα Μαγειρικής δημιουργούν το δικό τους μοναδικό γαλλικό μενού υπό την επίβλεψη του Chef Νίκου Μακρυμίχαλου. Στο μάθημα αυτό μαγειρεύουμε τρεις signature συνταγές διάσημων Γάλλων Chef! Δανειζόμαστε την κλασσική γαλλική κρεμμυδόσουπα του Alain Ducasse, τον σολομό με λάπαθα του Pierre Trois Gros, το φρικασέ κοτόπουλου με μορχέλες του Paul Bocuse και απολαμβάνουμε την Γαλλική Opera της Le Notre (έτοιμη προς σερβίρισμα)!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.