16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΓΙΑ ΡΑΚΙ & ΤΣΙΠΟΥΡΟ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
16/04/2021 17:30   -   19:30
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 21,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Ψάρι
  • Επίπεδο Basics
  • Special Edition
  • Θαλασσινά
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΓΙΑ ΡΑΚΙ & ΤΣΙΠΟΥΡΟ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Αεράτες γεύσεις θαλασσινών σε ορεκτικές δημιουργίες! Ένα μάθημα που προσεγγίζει την νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι γεύσεις θαλασσινών προκειμένου να είναι ιδιαίτερα γευστικές.

Στόχος του μαθήματος να βελτιώσει τις δεξιότητες μας στο μαγείρεμα των πιο δημοφιλών ειδών μέσα από τέσσερα πιάτα, να μας εκπαιδεύσει στις κατάλληλες τεχνικές που θα αποδώσουν καλύτερα τις γεύσεις αυτές και να χαρίσει έμπνευση για περισσότερα πιάτα με θαλασσινά.

Από την θεωρία στην πράξη, μαθαίνουμε να ετοιμάζουμε τεχνικά και γευστικά τα παρακάτω πιάτα: 

γαρίδες σαγανάκι

χταποδάκι σχάρας (σχαροτήγανο)

καβουροκροκέτες με μαγιονέζα

μύδια με πέστο

 

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΓΙΑ ΡΑΚΙ & ΤΣΙΠΟΥΡΟ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!