16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ - workshop webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
2/12/2020 17:00   -   20:00
ΚΟΣΤΟΣ
100€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Τουμαζάτος Ανδρέας
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Very Popular
  • Εξειδικευμένα
  • Workshop
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ - workshop webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Έχετε αναρωτηθεί πόσο αποτελεσματικά είναι κοστολογημένη κάθε συνταγή που εκτελείται στην κουζίνα?
Αν εσείς ως επιχειρηματίας, σεφ ή ζαχαροπλάστης, έχετε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να λάβει ο πελάτης ένα άρτιο προϊόν, στην σωστή τιμή, χωρίς να δημιουργεί επιπλέον ζημιά στην επιχείρηση?

Σε αυτό το σεμινάριο θα εκπαιδευτούμε ενώ ταυτοχρονα εργαζόμαστε πάνω σε ασκήσεις κοστολόγησης προϊόντων.
Αναπτύσσουμε τα είδη κόστους πιάτου και συνταγών, υπολογίζουμε τα επιμέρους γενικά έξοδα. Ανακαλύπτουμε τι είναι πρότυπη συνταγή και πως θα μπορέσουμε να κάνουμε την σωστή διατύπωση της, αναλύουμε τις στρατηγικές τιμών και επιλέγουμε την δική μας.

Η διαδικασία της κοστολόγησης απαιτεί χαρτί, μολύβι και κομπιουτεράκι.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να διδάξει τον σύγχρονο τρόπο αποτύπωσης του κόστους τροφίμων και ποτών και τον έλεγχο με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της ξενοδοχειακής μονάδος ή του εστιατορίου.

Αναλυτικα:
•    Υπολογισμός κόστους πρώτων υλών (Food Cost)
•    Υπολογισμός μεικτού κέρδους (Gross Profit)
•    Μηχανική Μενού (Menu Engineering Analysis) – Ανάλυση κερδοφορίας & δημοτικότητας του κάθε κωδικού (πιάτου / προϊόντος) του μενού και σίγουροι τρόποι για βελτίωση της επίδοσης του.
•    Κατανομή & Εξάπλωση τιμών στον κατάλογο (Price Spread / Price distribution) –

Ο τρόπος κατανομής και εξάπλωσης των τιμών στον κατάλογο χαρακτηρίζουν την επισιτιστική επιχείρηση στα μάτια των πελατών.

 

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Τετάρτη 02/12/2020 και 09/12/2020

 

         *Ειδική Τιμή για τα 3 μαθήματα: "Από την ιδέα στο στήσιμο", "Σύνθεση μενού" και "Κοστολόγιο" από 199,80 σε 160€

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ - workshop webinar»!