16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΥΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
26/10/2020 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 27,00€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Σαράβας Μιχάλης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Επίπεδο Basics
  • Σοκολάτα
  • Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
  • Τούρτα
ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΥΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα μάθημα αφιερωμένο στην τέχνη της μους!

Ετοιμάζουμε μία τούρτα η οποία περιλαμβάνει 6 τεχνικές για την επιτευξή της, μέσα από τις οποίες θα διδαχτούμε την αυθεντική τεχνική της αφράτης μους. Το αποτέλεσμα είναι μία ανάλαφρη, λαχταριστή τούρτα με αέρινη υφή και υπέροχες γεύσεις από 3 διαφορετικές σοκολάτες.

Κάθε μία από τις μους σκοπεύει να μας εκπαιδεύσει στις ιδιαιτερότητες της παρασκευής της, αλλά και στον συνταιριασμό της με άλλες γεύσεις.

Για τις ανάγκες του μαθήματος οι τεχνικές εφαρμογές περιλαμβάνουν: μπισκουί ζάχερ (sacher), μους bitter σοκολάτας, μους γάλακτος σοκολάτας, μους λευκής σοκολάτας, κρεμέ (cremeux) με φρούτα του δάσους και επικάλυψη (glacage) bitter, γάλακτος και λευκής σοκολάτας.


Ελάχιστη Συμμετοχή 4 άτομα

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΥΣ»!