16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΟΥΤΥΜΑΤΑ ΙΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
23/07/2020 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αρτοποιία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουλίου
  • Αρτοποιία
  • Very Popular
  • Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΟΥΤΥΜΑΤΑ ΙΙ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

O περισσότεροι Έλληνες τα λέμε βουτήματα αλλά δε γνωρίζουμε την ετυμολογική προέλευση της ονομασίας «πτι φουρ» και όλα τα μικρά φουρνίσματα με γέμιση που περιλαμβάνει. Παραδοσιακά συνοδεύουν τον καφέ και ξυπνούν αναμνήσεις, αλλά και αποτελεί αγαπημένο είδος πώλησης σε φούρνους.

Το συγκεκριμένο μάθημα αποτελεί το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου «Βουτήματα» στο οποίο επεκτείνουμε τα είδη και παρασκευάζουμε: με μαρμελάδα βερίκοκο, βουτυγμένα σε σοκολάτα, μελιού, με μαύρη ζάχαρη και κανέλα, πορτοκαλιού και αμυγδάλου.

Στόχος μας είναι να αναβιώσουμε τα αρώματα από βούτυρο και να γευτούμε την ζαχαρένια γεύση τους.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΟΥΤΥΜΑΤΑ ΙΙ»!