LA PETITE FRANCE
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Advanced
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Κατά μήκος της Κυανής Ακτής συναντάμε πολλές γευστικές επιρροές, τόσο από την νότια παράκτια Γαλλία, όσο και από την Προβηγκία μέχρι την Μεντόν.
Ένα μενού 3 πιάτων όπου τις γεύσεις μας ανοίγει η παραδοσιακή Chausson du fromage de chevre -γαλλική τάρτα από κατσικίσιο τυρί. Ο σεφ θα μας μυήσει στις τεχνικές που καθιστούν τις γαλλικές τάρτες τόσο νόστιμες…
Στις παρασκευές μας το Champignon Parmentier au Gratin το οποίο αποτελείται από μανιτάρια επικαλυμμένα με αφράτο πουρέ πατάτας. Επιπλέον, ανακαλύπτουμε την σωστή τεχνική για μελωμένο Porc a la Dijonaise συνοδευόμενο με τραγανή πανδαισία σαλάτας και αρωματικών προβηγκίας .
Ένα μενού για το οποίο θα διδαχτείτε διαφορετικές τεχνικές, που αποτελούν βάσεις της μαγειρικής με ένα αποτέλεσμα γεμάτο φινέτσα.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.