16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

LA PETITE FRANCE    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/01/2020 19:00   -   22:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Ξεχωριστές Γεύσεις
  • Επίπεδο Advanced
LA PETITE FRANCE    

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Κατά μήκος της Κυανής Ακτής συναντάμε πολλές γευστικές επιρροές, τόσο από την νότια παράκτια Γαλλία, όσο και από την Προβηγκία μέχρι την Μεντόν. 

Ένα μενού 3 πιάτων όπου τις γεύσεις μας ανοίγει η παραδοσιακή Chausson du fromage de chevre -γαλλική τάρτα από κατσικίσιο τυρί. Ο σεφ θα μας μυήσει στις τεχνικές που καθιστούν τις γαλλικές τάρτες τόσο νόστιμες…

Στις παρασκευές μας το Champignon Parmentier au Gratin το οποίο αποτελείται από μανιτάρια επικαλυμμένα με αφράτο πουρέ πατάτας. Επιπλέον, ανακαλύπτουμε την σωστή τεχνική για  μελωμένο Porc a la Dijonaise συνοδευόμενο με τραγανή πανδαισία σαλάτας  και αρωματικών προβηγκίας .


Ένα μενού για το οποίο θα διδαχτείτε διαφορετικές τεχνικές, που αποτελούν βάσεις της μαγειρικής με ένα αποτέλεσμα γεμάτο φινέτσα.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «LA PETITE FRANCE    »!