HAUTE PATISSERIE
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Mastering
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Υψηλή Ζαχαροπλαστική σε 3 επιδόρπια που είναι διαμορφωμένα για να μπορούν να αποδοθούν με δεξιοτεχνικές διαδικασίες. Το μάθημα περιλαμβάνει πληθώρα τεχνικών διαδικασιών, καθώς και το plating των επιδορπίων.
ΕΝΤΡΕΜΕΤ ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙ
Τεχνικές: Ντακουάζ, κρέμα μέλι θυμάρι, κροκάν αμύγδαλο πορτοκάλι, σως θυμάρι, σορμπέ πορτοκάλι
ΤΑΡΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ
Τεχνικές: ζύμη τάρτας σαμπλέ, κρέμα λεζέ με βανίλια Μαδαγασκάρης, γαρνίρουμε με φρέσκα εξωτικά φρούτα
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ
Τεχνικές: ζύμη σαμπλέ κανέλας, μπαβαρουάζ βανίλια Μαδασκάρης, μήλο μαγειρεμένο tatin, κρέμα αγκλέζ μελιού, γαρνίρουμε με βατόμουρα.
Προτείνεται για επαγγελματίες Chef.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.