16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ (ΙΙ) - ΕΛΛΑΔΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/12/2019 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 39,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Very Popular
  • Gourmet
  • Επίπεδο Mastering
  • new
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Ζυμαρικά
Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ (ΙΙ) - ΕΛΛΑΔΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την τέχνη των Ελληνικών χειροποίητων ζυμαρικών σε ένα μοναδικό σεμινάριο που εστιάζει στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες δημιουργίας ζύμης και επεξεργασίας της για να μας δώσει τα πιο νόστιμα Ελληνικά ζυμαρικά
‘Ένα ανεξερεύνητο τεχνικό κεφάλαιο στην μαγειρική τέχνη που μπορεί να απογειώσει τις δεξιότητες ενός επαγγελματία. 
Το αντικείμενο ωστόσο απαιτεί ιδιαίτερη προσέγγιση, τόσο μεθοδολογικά, όσο και γνωστικά. Από την πολύ σημαντική τεχνογνωσία αλεύρων και εναλλακτικών στα διαφορετικά είδη των ζυμαρικών έως την ζύμη και τις παρασκευές της που χαρίζουν μοναδικές γεύσεις στο φαγητό. 

Στις πρακτικές εφαρμογές του σεμιναρίου, εκτελούμε 12 διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών και ανακαλύπτουμε πώς μπορούμε να εντυπωσιάσουμε με μοναδικά πιάτα. Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά : 

Πελοποννησιακές γκόγκες/γογκίδες (κοχυλάκια), στριφτάδες και τουτουμάκια (χυλοπιτάκια), κουσκουσάκι, σιουφιχτά, καλογερίστικα, χύλοφτα, μαγκίρι κιαι τριφτούδια, ματσάτα Φολεγάνδρου, φλομάρια Λήμνου, βαλάνες Χίου.

Τα ζυμαρικά ετοιμάζονται με τις συνοδευτικές σάλτσες τους και σερβίρονται ανάλογα.

Κάθε σεμινάριο είναι αυτοτελές και δίνει την δυνατότητα ανεξάρτητης παρακολούθησης.
Με την παρακολούθηση των
δύο  μαθημάτων σε χειροποίητα ζυμαρικά, δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθηση Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Ανακαλύψτε το -> Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ (Ι) - ΙΤΑΛΙΑ

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ (ΙΙ) - ΕΛΛΑΔΑ»!