16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

XMAS OPERA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/11/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Επίπεδο Advanced
  • Special Edition
XMAS OPERA

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Κλασσικό γλυκό της Γαλλικής πατισερί το οποίο αποδίδεται με Χριστουγεννιάτικο αέρα! Η δημιουργία του γλυκού επινοήθηκε το 1955, όταν ο Γάλλος ζαχαροπλάστης Cyriaque Gavillon, ο οποίος εργάζονταν στο διάσημο delicatessen  Dalloyau στο Παρίσι ήταν ο βασικός προμηθευτής των Βερσαλλιών. Στόχος του ήταν η δημιουργία ενός γλυκού το οποίο με μία και μόνο δαγκωνιά μπορούσε να προσφέρει την μεγαλειότητα των γεύσεων του μονομιάς.  3 στρώσεις σπογγώδους κέικ σιροπιασμένου για να αποκτήσει γεύση και υγρασία και γεμισμένο με γεύσεις καφέ επικαλυμμένο με γλάσο, όπως προτιμούσαν στο παλάτι και που θύμιζε κάτι από την Γαλλική Όπερα. 

Η τεχνική του παρασκευή διαφοροποιείται ελαφρώς για να γίνει πιο εορταστική, ακολουθεί τις διαδικασίες για μπισκουί αμυγδάλου (μπισκουί τζοκοντ) με γλυκά, ζεστά μπαχαρικά Χριστουγέννων, το οποίο εμβαπτίζεται σε σιρόπι καφέ, ενώ επιστρώνεται με γκαναζ και καφέ (ή Grand Marnier) και Γαλλικής βουτυρόκρεμα και επικαλύπτεται με σοκολατένιο γλάσο αρωματισμένο ελαφριά με κανέλα. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «XMAS OPERA»!