WOK (TEXNIKH STIR FRY)
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Health
- Επίπεδο Advanced
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
To woκ είναι χαρακτηριστικό κινέζικο σκεύος που βοηθάει στην μεταφορά της θερμοκρασίας και των υλικών στις πλευρές του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικές μαγειρικές τεχνικές.
Όταν όμως συνδυαστεί με το stir frying, μια τεχνική, η οποία επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα με ελάχιστο λίπος, σε υψηλή θερμοκρασία και με έντονες αναδεύσεις, οι γεύσεις που προκύπτουν είναι εξαιρετικές.
Εξασκούμε την τεχνική σε 2 συνταγές: ετοιμάζουμε Tallarin saltado chifa με γαρίδες, μυρωδικά και νούντλς, αλλά και Mongolian beef με μαριναρισμένο βοδινό, σόγια, φρέσκο κρεμμύδι και τσίλι πιπεριές. Επιπλέον, ανακαλύπτουμε την σωστή τεχνική για ρύζι ατμού σε bamboo steamer και συνδυάζουμε εύγευστα και έντεχνα τις συνταγές μας!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.