16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΚΙΜΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ (BURGERS, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΚΕΜΠΑΠ)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
30/01/2019 10:00   -   13:00
ΚΟΣΤΟΣ
29,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 19,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καρακατσάνης Προκόπης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35 ή 20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Κρέας
  • Επίπεδο Advanced
ΚΙΜΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ (BURGERS, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΚΕΜΠΑΠ)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Από το minced meat (ψιλοκομμένο κρέας) στον κιμά περασμένο από μηχανή, η επιλογή τεχνικής και κρέατος έχει άμεση σχέση με την τελική παρασκευή που θέλουμε να επιτύχουμε. Απαραίτητη διαδικασία στην κουζίνα με πολυάριθμες εφαρμογές σε όλα τα επίπεδα. Από τους τραγανούς κεφτέδες, στα αφράτα μπιφτέκια, τα μεγάλα μπέργκερ, έως τα γεμιστά ρολά, την σάλτσα μπολονέζ, τα πικάντικα κεμπάπ, το γέμισμα στις πίτες, την πλούσια γεύση στα γεμιστά και σε διάφορων ειδών μαγειρευτά. 

Από όλες τις παρασκευές, οι μεγαλύτερες τεχνικές δυσκολίες, αλλά και λάθη στην κουζίνα εντοπίζονται στην παρασκευή των burgers που σίγουρα είναι διαφορετική από αυτή που ακολουθούμε για τα γνωστά μπιφτέκια, όσο και για τα κακοεκτελεσμένα κεμπάπ (kabobs).  Στο σεμινάριο αυτό εστιάζουμε πολύ συγκεκριμένα στις 3 αυτές παρασκευές και ανακαλύπτουμε διαφορές στην συνταγή, την επιλογή κρέατος και τρόπος μαγειρέματος.

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΙΜΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ (BURGERS, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΚΕΜΠΑΠ)»!