AMUSE BΟUCHE
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Γαργαλιστικά στον ουρανίσκο, διεγερτικά στην όρεξη, μικρά στο μάτι, Γαλλικής καταγωγής, τα Amuse Bοuche (αμιουζ μπους) είναι το απόλυτο άνοιγμα σε ένα δείπνο! Αν και έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες ως προς την ιδιότητα ενός amuse bouche σε ένα μενού, ωστόσο πρόκειται για μικρά hors d’oeuvres, πολλές φορές και canapés, τα οποία προσφέρονται ως κέρασμα.
Στο σεμινάριο αυτό ετοιμάζουμε 3 amuse bouche από διάσημους Chefs, διαφορετικής νοοτροπίας, τα οποία μπορούν να μας χαρίσουν εξαιρετικές ιδέες με διαφοροποιήσεις. Από την βελούδινη μους παρμεζάνας και πατάτας με τραγανά χειροποίητα crostinis του Pascal Aussignac, στα mini pan cakes με σολομό και pate παντζαριού με ψητά αμύγδαλα της Tess Ward έως τους εξαιρετικούς λουκουμάδες με cheddar και μυρωδικά σε σως σουσαμιού του Galton Blackiston!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.