ΠΑΕΛΙΑ
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Εθνική Κουζίνα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Αρώματα Ισπανίας και γευστικό ταξίδι ως την Βαλένθια! Το πιο αρωματικό πιάτο του καλοκαιριού σε μία συνταγή-τεχνική απόλυτα παραδοσιακή και αυθεντική.
Η παέλια τυπικά είναι ένα οικογενειακό γεύμα το οποίο μαγειρεύεται σε paellero, ένα ειδικό τηγάνι δηλαδή, το οποίο στηρίζεται σε τρίποδο ειδικά για εξωτερικούς χώρους. Αν και τα υλικά της ποικίλουν ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους, ωστόσο μία παέλια μπορεί να είναι με κουνέλι και κοτόπουλο, χορτοφαγική, θαλασσινών ή ανάμεικτη.
Εμείς μαθαίνουμε να παρασκευάζουμε παέλια Βαλενθιάνα ανάμεικτη με κρεατικά και θαλασσινά όπως αυτή διδάσκεται κλασσικά στην σχολή Escuela de Arroces y Paella Valenciana!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.