ITALIAN PASTA* PIATTI
- Basic
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Dining
- Εθνική Κουζίνα
- Gourmet
- Ιταλικό Φαγητό
- Τεχνικές
- Ζυμαρικά
Περιγραφή
Τα ζυμαρικά είθισται να θεωρούνται primi piatti, δηλαδή συγκαταλέγονται στα πρώτα πιάτα και όχι στα κυρίως.
Σερβίρονται αμέσως μετά τα antipasti και σε μικρές ποσότητες.
Αυτό το «πρώτο πιάτο» είναι συνήθως λίγο πιο πλούσιο, αρκετό να ικανοποιήσει την όρεξή μας σε τέτοιο βαθμό ώστε με ευκολία να απολαύσουμε τα «δεύτερα πιάτα» που ακολουθούν.
Τι θα μάθω;
Στόχος του σεμιναρίου είναι να αγαπήσουμε την Ιταλική Κουζίνα μέσα από τα μάτια ενός Ιταλού, να ανακαλύψουμε την φιλοσοφία της παρασκευής πρώτων πιάτων με βάση τα ζυμαρικά, και να ανακαλύψουμε τις αυθεντικές σάλτσες που τα κάνουν τόσο γνωστά.
Επιπλέον, δοκιμάζουμε και συγκρίνουμε διαφορές ανάμεσα από φρέσκα και αποξηραμένα ζυμαρικά.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Tagliatelle Carbonara
- Penne all' Arrabbiata
- Spaghetti Aglio olio e peperoncino
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.