Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ | ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ WORKSHOP

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/01/2022 11:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 49,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
webinar
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
zoom.us, πλατφόρμα live streaming, free
  • Basic
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Εξειδικευμένα
  • Workshop
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ | ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ WORKSHOP

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το διαδραστικό workshop στη «Διαχείριση Κριτικών» αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο εκμμάθησης της διαχείρισης δύσκολων κριτικών στην εστίαση.

Αποσκοπεί με πολύ πρακτικό τρόπο να μυήσει τους συμμετέχοντες στην υιοθέτηση μίας στρατηγικής, η οποία θα όχι μόνο θα μειώσει τις όποιες κριτικές απέναντι στην επιχείρηση, αλλά θα προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε πιστότητα ακόμα και μεταξύ των πιο δύσκολων πελατών.

Χρησιμοποιεί ασκήσεις και case studies στα οποία οι συμμετέχοντες πρέπει να δημιουργήσουν το δικό τους πλαίσιο επικοινωνίας με πελάτες σε σενάρια διαφορετικών κριτικών.

Επιπλέον, το σεμινάριο εκπαιδεύει στο φιλτράρισμα εκείνων των κριτικών που πρέπει να αποτελέσουν βάση για διερεύνηση και άμεση αλλαγή στρατηγικής. Oι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να απαντούν σε κριτικές που τους γίνονται, ώστε να αντιστρέψουν ένα αρνητικό σχόλιο σε μία θετική κριτική και να ενισχύσουν την εταιρική φήμη, διευρύνοντας εν τέλει την πελατεία τους.

Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι το σημαντικότερο κεφάλαιο σε μια επιχείρηση είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες, αυτοί δηλαδή που θα αγοράσουν ξανά και θα συστήσουν σε άλλον τα ποιοτικά προϊόντα ή τις υπηρεσίες της.

Η εμπειρία που δέχθηκαν σε μία επιχείρηση αντικατοπτρίζεται στις κριτικές μέσα από θετικά και αρνητικά σχόλια. Και ενώ τα θετικά αποτελούν μία επιβεβαίωση των καλών πρακτικών που ακολουθείτε, τα αρνητικά σχόλια μπορούν να καταστρέψουν την εικόνα της επιχείρησή μας, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά.

Η αποτελεσματική διαχείριση των κριτικών είναι θεμελιώδης για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και αποτελεί ουσιαστικό μηχανισμό για τροφοδότηση από τους πελάτες της με σκοπό τον εντοπισμό αδυναμιών στις πολιτικές που ακολουθεί μια επιχείρηση.

Σε ποιους απευθύνεται: Όσους εργάζονται σε επισιτιστικές επιχειρήσεις και έρχονται άμεσα ή έμμεσα σε επαφή με τον επισκέπτη.
Σε φοιτητές επισιτιστικών τμημάτων, που επιθυμούν να εργαστούν σε τμήματα υποδοχής ξενοδοχείων ή τουριστικών καταλυμάτων.
Σε ιδιοκτήτες εστιατορίων που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα διαχείρισης παραπόνων/κριτικών.
 

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Πρωτοπαπαδάκη,

Ο Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης είναι συγγραφέας βιβλίων μάρκετινγκ στην εστίαση και φιλοξενία, καθηγητής και εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα μάρκετινγκ, ποιοτικής εξυπηρέτησης και διαχείρισης παραπόνων.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και κατέχει MBA (Master of Business Administration) από το Cleveland State University.
Έχει προσκληθεί ως εισηγητής σεμιναρίων από διάφορες οργανώσεις και φορείς όπως η Palso, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, η ΕΕΔΕ, η Forum, το Travel Daily News κ.ά. Έχει εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Misko-Barilla, καθώς και -από το 2000 έως σήμερα- ως καθηγητής μάρκετινγκ και ποιοτικής εξυπηρέτησης, στην τουριστική σχολή Le Monde. Είναι συνεργάτης της startup Hoteltraining.
Αρθρογραφεί στο epixeiro.gr., σε διάφορα έντυπα περιοδικά, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος μάρκετινγκ και προώθησης σε ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Τι θα μάθω;

Το webinar με τίτλο «Διαχείριση Διαδικτυακών Κριτικών» αποσκοπεί να μυήσει τους συμμετέχοντες στην υιοθέτηση ορθών πρακτικών για τη διαχείριση των διαδικτυακών κριτικών (reviews).

Oι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να απαντούν σε κριτικές που τους γίνονται, ώστε να αντιστρέψουν ένα αρνητικό σχόλιο σε μία θετική κριτική και να ενισχύσουν την εταιρική φήμη, διευρύνοντας εν τέλει την πελατεία τους.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Η Αξία των Διαδικτυακών Κριτικών
  • Γιατί Ορισμένοι Παραπονούνται Γραπτώς
  • Διαχείριση Διαδικτυακής Φήμης
  • Σε Ποιες Κριτικές Απαντάμε
  • Η Αρχή FEARS
  • Γιατί πρέπει να Απαντάμε στις Κριτικές
  • Διαχείριση «Ξεχασμένων» Κριτικών
  • Διαχείριση Αρνητικών Κριτικών
  • The Streisand Εffect
  • Απαντήσεις σε Συγκεκριμένες Κριτικές
  • Διαχείριση Θετικών Κριτικών
  • Διαχείριση Μέτριων Κριτικών
  • Διαχείριση «Ύποπτων» και Παράλογων Κριτικών
  • Εντοπισμός Fake Κριτικών
  • 7 Πιο Δημοφιλή Λάθη στο TripAdvisor
  • Τρόποι Ενθάρρυνσης Κριτικών

 

Σημειώσεις


Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ | ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ WORKSHOP»!