FOCACCIA
- Basic
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Αρτοποιία
- Very Popular
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Focaccia, ο πρόγονος της πίτσας από την Γένοβα!
Ο πιο δημοφιλής τύπος ψωμιού στην Ιταλία, με ιστορία που φτάνει στις εποχές του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και των Ετρούσκων, πριν από το σχηματισμό της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Η λέξη προέρχεται από την Λατινική "εστίαση" που αναφέρεται στο μαγείρεμα στην εστία. Εξελίχθηκε σε "focacia" και έχουμε σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή αρτοσκευάσματα στον κόσμο.
Τι θα μάθω;
Εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές ζύμης, ανακαλύπτουμε την αυθεντική συνταγή με το ελαιόλαδο να αποτελεί το υλικό που κάνει τη focaccia να παραμένει αφράτη, αλλά και δημιουργικές παραλλαγές της.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Κλασσική με χονδρό αλάτι
- Με ελιά, τυρί, δενδρολίβανο
- Με πιπεριές και θυμάρι
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.