ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΟΥΖΙΝΑ
- Basic
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Very Popular
- Dining
- Gourmet
- Κρέας
- Λαχανικά
- Επίπεδο Advanced
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Γεύσεις που παίζουν ανάμεσα στην οικειότητα και τον πειραματισμό, μια εμπειρία γεύσης που αναδεικνύει τη σύγχρονη Κουζίνα και εστιάζει στην επιλογή των πρώτων υλών.
Εκπαιδευόμαστε στην διαχείριση ποιοτικών α υλών και στις ανάλογες μαγειρικές τεχνικές οι οποίες θα αναδείξουν τον συνδυασμό τους σε μοναδικά πιάτα.
Τι θα μάθω;
Στόχος του μαθήματος είναι η εξάσκηση των δεξιοτήτων μας για εξαιρετικά πιάτα.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Ραβιόλι από αχλάδι και ροκφόρ, πάπια κονφί, καραμέλα πράσινου μήλου και καρύδι πεκαν
- Ταλιάτα μόσχου με σάλτσα μαυροδάφνης, αφρό μαστίχας και κρέμα παστινάκι
- Πάβλοβα με ρόδι
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.