ΤΡΑΧΑΝΑΣ | ΠΛΗΓΟΥΡΙ | ΧΟΝΤΡΟ
- Basic
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Very Popular
- Dining
- Παραδοσιακές Συνταγές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Χονδροαλεσμένα παραδοσιακά δημητριακά που δικαιούνται και διεκδικούν μία θέση στο πάνθεον της Ελληνικής Παράδοσης.
Πληγούρι, χόντρος- διαφορετικές ονομασίες για παραπλήσιο προϊόν, κατά τόπους παρασκευάζεται με διαφορετικούς τρόπους ως βασικό υλικό για το κριθαράκι.
Τραχανάς- σιμιγδάλι ζυμωμένο με γάλα, μία εξαιρετικά νόστιμη α ύλη, συχνά παραγκωνισμένη.
Τι θα μάθω;
Στο σεμινάριο αυτό εξοικειωνόμαστε με διαφορετικές τεχνικές για να προετοιμάσουμε πιάτα που ταιριάζουν ιδανικά στον χειμώνα και αξίζουν της προσοχής μας.
Από τον τρόπο που θα μαγειρευτούν, στα υλικά που θα τα εμπλουτίσουν έως τα αρωματικά στοιχεία που τους χαρίζουν την Ελληνικότητα.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Τραχανάς
- Πληγούρι
- Χόντρο
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.