MOKA BY JULIEN ALVAREZ
- Basic
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
- Τούρτα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η τούρτα ΜΟΚΑ αποτελεί την Ferrari των γλυκών γεύσεων στην ζαχαροπλαστική και αποτελεί τον λόγο που βραβεύτηκε ο Julien Alvarez!
Παγκόσμιος Ζαχαροπλάστης 2011 (Champion du Monde de Patisserie), o Julien Alvarez μας δίνει την δική του εκδοχή για μία τούρτα εξαιρετικών προδιαγραφών και σύνθετης διαδικασίας.
5 στιβαρές τεχνικές, 3 ώρες προετοιμασίας, 12 σκεύη και εργαλεία, 24 ώρες συντήρηση για να μας δώσουν 1 μοναδικό αποτέλεσμα.
Τι θα μάθω;
Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των γνώσεων στις βασικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής και η επιτήδευση τους για την παραγωγή εξαιρετικών επιδορπίων.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Croustillant éclat και pain de genes café
- Μαρμελάδα εσπεριδοειδών
- Crème mousseuse au chocolat au lait café
- Glacage Μεξικάνικου καφέ
- Γαλλικής σοκολάτας Weiss
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.