ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΥΜΑ
- Basic
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Very Popular
- Κρέας
- Πίτες
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η Ελληνική Κουζίνα βρίσκεται στο παγκόσμιο προσκήνιο, ιδίως αυτή την χρονιά με όλο και περισσότερους Chef να αναζητούν ιδέες για δημιουργικά μενού που συνδυάζουν κλασσικές επιλογές με ένα παιχνίδισμα γεύσης.
Το ζητούμενο είναι πιάτα που ξεχωρίζουν, τόσο για τα προϊόντα τους, όσο και για την γευστική ανωτερότητα.
Τι θα μάθω;
Στόχος του μαθήματος είναι η εξάσκηση των δεξιοτήτων μας σε τεχνικές που μπορούν να ενισχύσουν την γεύση σε ένα μενού, προσφέρουν τις δικές τους νότες δημιουργικότητας και χαρίζουν γευστική μαγεία στην Ελληνική Κουζίνα.
Πρακτικές Εφαρμογές
-
Αγκινάρες και Πιπεριές ψητές γεμιστές με τυρί
-
Κιμαδόπιτα με χειροποίητο φύλλο
-
Χοιρινό με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα μαυροδάφνης
-
Επιδόρπιο γιαουρτιού με γλυκό καρότο
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.