ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ (QUICHE LORRAINE)
- Basic
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Αρτοποιία
- Very Popular
- Σε Επανάληψη
- Τάρτες
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Οι κις λορέν προέρχονται από την περιοχή της Λορένης, στην ανατολική Γαλλία και είναι γνωστές για την απαλή υφή και το πλούσιο, κρεμώδες άρωμα που προέρχεται από την συνδυασμένη γεύση των συστατικών.
Η γέμιση τους συνήθως περιλαμβάνει αυγά, κρέμα γάλακτος ή κρέμα φρέσκου γάλακτος, γραβιέρα τυρί και κομματάκια μπέικον και οι γεύσεις τους συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο, προσφέροντας έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό αλμυρών και κρεμωδών αρωμάτων.
Τι θα μάθω;
Από την απλότητα της ζύμης, μέχρι την πλούσια γεύση της γέμισης, αυτό το σεμινάριο θα μας εκπαιδεύσει στη δημιουργία και εφαρμογή αυτών των παραδοσιακών γαλλικών συνταγών για κις.
Πρακτικές Εφαρμογές
-
Κις Λορέν με μανιτάρια και τυρί
-
Κις Λορέν με πράσο
-
Κις Λορέν με μπέικον και τυρί
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.