ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ CRUDO ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
- Masterclass
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Very Popular
- Dining
- Εθνική Κουζίνα
- Ψάρι
- Gourmet
- Επίπεδο Mastering
- Τεχνικές
- Θαλασσινά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
4 διαφορετικές τεχνικές μέθοδοι για να αποδώσουμε ορεκτικά πιάτα με βάση τα crudo θαλασσινά.
Κομψά, φινέτσα, λεπτεπίλεπτες γεύσεις με δυνατότητες για αρωμάτισμα και υπεροχή στα πιάτα, τα crudo πιάτα δίνουν μία διαφορετική πνοή στο τραπέζι.
Τι θα μάθω;
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούμε στις διαδικασίες επεξεργασίας θαλασσινών και ψαριών και μετουσίωσής τους σε μοναδικές δημιουργίες.
Χρησιμοποιώντας 4 διαφορετικές τεχνικές δημιουργούμε διαφορετικά πιάτα crudo με γαρίδες, χταπόδι, λαυράκι, μύδια.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Sashimi
- Tartare
- Carpaccio
- Ceviche
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.