VALENCIA
- Advanced
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Very Popular
- Φρούτα
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Advanced
- Special Edition
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η γεύση εσπεριδοειδών στα επιδόρπια είναι απολαυστικά αναζωογονητική και τα αρώματα τους συνδέονται άμεσα με την σοκολάτα γάλακτος και τους ξηρούς καρπούς.
Στο σεμινάριο εκπαιδευόμαστε σε ένα πολυστρωματικό επιδόρπιο με έντονα αρώματα που μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση.
‘Άκρως τεχνικό σεμινάριο που επικεντρώνεται τόσο στην ποιοτική απόδοση των εσπεριδοειδών γεύσεων, όσο και στην δημιουργία πολυστρωματικών επιδορπίων.
Τι θα μάθω;
6 διαφορετικές τεχνικές σε ένα entremet με εξαιρετικές γεύσεις πορτοκαλιού και ένας εκπληκτικός συνδυασμός τεχνικών και αρωμάτων που απαιτεί αρμονία και επιδεξιότητα.
Πρακτικές Εφαρμογές
Πιο αναλυτικά στο σεμινάριο παρουσιάζονται οι εξής σημαντικές τεχνικές:
- Κρέμα αρωματισμένη με πορτοκάλια
- Κρέμα σοκολάτα γάλακτος
- Παντς πορτοκαλιού
- Ντακουάζ φουντουκιού
- Τραγανή βάση πραλίνας
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.