Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΑ CAKES     

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/09/2022 10:30   -   14:30
ΚΟΣΤΟΣ
€85 για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
θεωρητική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ιωάννης Σμαρνάκης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Masterclass
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Cakes
  • Επίπεδο Advanced
  • Επίπεδο Mastering
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΑ CAKES     

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξειδικευμένο σεμινάριο στην τεχνολογική γνώση που απαιτείται για την δημιουργία cakes.

Ο ανταγωνισμός στην ανάπτυξη νέων προϊόντων απαιτεί πολλαπλές δυνατότητες στην παραγωγή με υψηλές διατροφικές απαιτήσεις.

Στα πλαίσια αυτά αναβαθμίζεται η τεχνολογική διαδικασία στην παρασκευή ζαχαροπλαστικών προϊόντων, προκειμένου να είναι πιο γευστικά, πιο ευπαρουσίαστα, με ευκολότερη διαχείριση και μεγαλύτερο χρόνο ζωής. 

Τα cakes αποτελούν το πιο δημοφιλές και αγαπητό εμπορικό είδος του ζαχαροπλαστικού κλάδου! Ασταμάτητα και σε έναν έντονο ανταγωνισμό, οι επιχειρήσεις δημιουργούν νέες γεύσεις.

Το σεμινάριο αυτό καλύπτει το κενό που δημιουργείται ανάμεσα στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής και στην τεχνολογία που απαιτείται σήμερα, προκειμένου να αποδοθεί ένα άψογο αποτέλεσμα.

*ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Εκπαιδευτής: Σμαρνάκης Ιωάννης (ΤεχνολόγοςΤροφίμων άνω των 25 ετών βιομηχανική εμπειρία)      

Τι θα μάθω;

Από τις πρώτες ύλες, στους σταθεροποιητές και τις γλυκαντικές ουσίες έως την διαδικασία ψησίματος, στόχος είναι να προσφερθούν οι λύσεις που χρειάζεται ο σύγχρονος ζαχαροπλάστης για να προσφέρει ένα εξαιρετικό-συνεπές-σταθερό cake!

Πρακτικές Εφαρμογές

Εξειδικευμένες Γνώσεις που αναλύονται στην παραγωγική διαδικασία των cakes:

  • Υλικά και ο Ρόλος τους στην παραγωγική διαδικασία των cakes
  • Νέα trends, Διατροφική Αξία, Δυνατότητες και Προκλήσεις της παραγωγής
  • Τυποποίηση και Μείωση Κόστους 
  • Βελτίωση Οργανοληπτικών Χαρακτηριστικών (Γεύση, Υφή, Σύσταση, Άρωμα)
  • Αύξηση Χρόνου Ζωής

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΑ CAKES     »!