ITALIAN TRATTORIA
- Basic
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η Ιταλική Κουζίνα είναι πολυδιάστατη και όχι ενιαία. Κάθε περιοχή καταγράφει διαφορετικές γαστρονομικές συνήθειες και προϊόντα.
Ως χώρα συστάθηκε τον 19ο αιώνα και έχει δεχθεί μέσα στην ιστορία πολυάριθμες επιρροές, αλλά πάντοτε ως έθνος έδινε την μέγιστη σημασία στις γεύσεις!
Μπορούμε να μάθουμε πολλά από το βιβλίο του Απίκιου, του Αρχέστρατου και από το διάσημο De re coquinaria σχετικά με τις προτιμήσεις των Ιταλών σε κάθε περιοχή.
Βασισμένοι στα εστιατόρια και την συλλογική γεύση της χώρας, συνθέτουμε ένα κλασσικό μενού όπως το βρίσκουμε στις τοπικές, οικογενειακές τρατορίες.
Τι θα μάθω;
Πρακτικές Εφαρμογές
- Parmigiana Melanzine (ψητή μελιτζάνα σε σάλτσα τομάτας με παρμεζάνα και σπιτική Focaccia)
- Κοτόπουλο Parmigiana παναρισμένο με μυρωδικά σε σάλτσα τομάτας, ψητές πατάτες και λαχανικά εποχής
- Affogatto gelato βανίλιας με espresso και biscotti
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.