Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΦΙΛΕΤΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/10/2021 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€ για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
θεωρητική & πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Very Popular
  • Ζυμαρικά
ΦΙΛΕΤΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ειδικό εργαστηριακό μάθημα το οποίο επικεντρώνεται στο φιλετάρισμα ψαριών και στην γνώση των τεχνικών διαδικασιών μαγειρικής μικρών και μεσαίων ψαριών. 

Το φιλετάρισμα είναι μία από τις δεξιότητες της μαγειρικής, η οποία απαιτεί εξάσκηση και γνώση. Ωστόσο, για όσους θέλουν να επιτύχουν συνταγές όπου το καθαρό φιλέτο είναι βασικό στοιχείο στο πιάτο, ο ιχθυοπώλης δεν μπορεί να βοηθήσει. 

ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ

Τι θα μάθω;

Για τις ανάγκες του μαθήματος, θα εξασκηθούμε σε 3 διαφορετικής φυσιολογίας ψάρια, τα οποία θα αναλύσουμε για τα χαρακτηριστικά τους.

Όποιο και αν είναι το σχήμα τους, επιμήκη, κοντόχοντρο ή πλατύ με την σωστή εξάσκηση, τεχνική και στις διαφορές της τεχνικής φιλεταρίσματος σε κάθε είδος ψαριού,  θα επιτύχουμε το σωστό αποτέλεσμα.

Ένα ιδιαίτερα πλούσιο μάθημα που καλύπτει πλήρως το εκπαιδευτικό αντικείμενο του φιλεταρίσματος για τα ψάρια που αναλύονται.

Πρακτικές Εφαρμογές

Εκπαιδευόμαστε στο φιλετάρισμα μέσα από διαφορετικές τεχνικές σε διαφορετικά ψάρια, αλλά και την εξαιρετική τεχνική τους εκτέλεση. Κάθε εκπαιδευόμενος εξασκείται ατομικά σε 3 ψάρια διαφορετικής κατηγορίας.

  • Το πρώτο μέρος (2 ώρες) αφορά την παρουσίαση μεθόδων φιλεταρίσματος και την εξάσκηση σε ψάρια ιδίου μεγέθους και είδους και την εξάσκηση των εκπαιδευομένων στο φιλετάρισμα ψαριών. 
  • Το δεύτερο μέρος  (2 ώρες) του σεμιναρίου παρουσιάζει τεχνικές μαγειρέματος για τις κατηγορίες ψαριών. 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΦΙΛΕΤΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ»!