PASTA AL POMODORO
- Basic
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Εθνική Κουζίνα
- Ιταλικό Φαγητό
- Ζυμαρικά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Όταν πρόκειται για ζυμαρικά, η Ιταλία είναι αναμφισβήτητα η χώρα, όπου η pasta υπερέχει γευστικά.
Ως οι μεγαλύτεροι παραγωγοί και καταναλωτές στον κόσμο - περίπου 25 κιλά ανά άτομο κάθε χρόνο, που ακολουθούν απροσδόκητα οι Τυνήσιοι - οι Ιταλοί είναι πιθανώς οι μόνοι άνθρωποι που χαίρονται να τρώνε ζυμαρικά περισσότερο από μία φορά κάθε μέρα.
Εάν ρωτήσουμε έναν Ιταλό Chef ποια τεχνική συνταγή αποτελεί τον ιδανικό τρόπο αξιολόγησης ενός μάγειρα στην κουζίνα θα απαντήσει spaghetti al pomodoro. Το μυστικό βρίσκεται στην ωρίμανση της τομάτας κάτω από τον ήλιο και στο ελαφρύ μαγείρεμα της.
Τι θα μάθω;
Εκπαιδευόμαστε στον Ιταλικό τρόπο al pomodoro.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Amatriciana
- Arabbiata
- Putanesca
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.