Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ & ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ |ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ WORKSHOP

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
29/01/2022 11:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
65€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
webinar
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γιώργος Παπατριανταφύλλου
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
zoom.us, πλατφόρμα live streaming, free
  • Basic
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Εξειδικευμένα
  • Workshop
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ & ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ |ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ WORKSHOP

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εξοικειωθούν οι εκπαιδευόμενοι με τις βασικές αρχές της εξυπηρέτησης πελατών, να γνωρίσουν τους λόγους δημιουργίας παραπόνων, αλλά και την διαχείριση των παραπονούμενων.

Παράλληλα να έλθουν σε επαφή με τις επικοινωνιακές τεχνικές και τις μεθόδους των δημοσίων σχέσεων που συμβάλουν στη διαμόρφωση και διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Σε ποιους απευθύνεται: Όσους εργάζονται σε επισιτιστικές επιχειρήσεις και έρχονται άμεσα ή έμμεσα σε επαφή με τον επισκέπτη.
Σε φοιτητές επισιτιστικών τμημάτων, που επιθυμούν να εργαστούν σε τμήματα υποδοχής ξενοδοχείων ή τουριστικών καταλυμάτων.
Σε ιδιοκτήτες εστιατορίων που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα διαχείρισης παραπόνων/κριτικών.

 

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης . Ειδικεύεται στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων ( Master of Public Administration). Είναι συγγραφέας των βιβλίων  «Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων», εκδ. Σταμούλης 2008 και «Εταιρική Εικόνα», εκδ. Σταμούλης , 2011. Είναι Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Σύμβουλος Επικοινωνίας στην Kiss Α.Ε. και μέλος του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων ( ΕΕΔΣ ). Εργάστηκε στον ΟΔΙΕ (Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος) στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων. 

Ως Εισηγητής – Εκπαιδευτής ( πιστοποιημένος από όλους τους αρμόδιους φορείς ) έχει εκπαιδεύσει στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, συνεργάζεται από το 2001 με την εταιρεία Kariera, μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού Career Builder, με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστήμιου Πειραιά, με συνέδρια Καθηγητών Β’ βάθμιας εκπαίδευσης και με την  τοπική αυτοδιοίκηση Κύπρου μέσω της ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού Κύπρου ). 

Επίσης είναι σύμβουλος επικοινωνίας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος – Καταστροφών – Κρίσεων , του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του καθηγητού Ευθυμίου Λέκκα .

Τι θα μάθω;

Το όφελος του σεμιναρίου είναι η πλήρης κατανόηση της προέλευσης παραπόνων και η άριστη διαχείρισή τους, ώστε η επιχείρηση να φέρει την απαιτούμενη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.

Θεμελιώδης η γνώση που παρέχεται στο σεμινάριο αυτό για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, παράλληλα αποτελεί ουσιαστικό μηχανισμό στην διαμόρφωση στρατηγικών και διαδικασιών.

Πρακτικές Εφαρμογές

Τα παράπονα και η ζημιά που δημιουργείται στην επιχείρηση

  • Ποια είναι η σημασία της πελατείας και γιατί έχουμε παράπονα (προέλευση)
  • Τι σημαίνει κακή διαχείριση και ποια η ζημιά που δημιουργείται στην εταιρεία
  • Ποιος είναι ο ορισμός του παράπονου και οι λόγοι που μας κάνουν να αντιδράμε. Ποιες οι εσφαλμένες αντιλήψεις για τα παράπονα

Διαχείριση δύσκολων πελατών

  • Ποιοι θεωρούνται ως δύσκολοι πελάτες - Κατανόηση των κινήτρων και των αναγκών του πελάτη
  • Τύποι δύσκολων πελατών και αναγνώρισή τους
  • Μέθοδοι & τεχνικές παρακίνησης για καλύτερη επικοινωνία
  • Τακτικές αντιμετώπισης δύσκολων πελατών

Διαχείριση συναισθημάτων

  • Διαχείριση παραπόνων και δυσαρεστημένων πελατών
  • Κατανοούμε την «ψυχολογία» των παραπόνων και τι σημαίνει όταν δεν υπάρχουν παράπονα 
  • Χτίζουμε στρατηγικές αντιμετώπισης παραπόνων και δυσαρεστημένων πελατών, αλλά κυρίως δημιουργούμε καλές πρακτικές πρόληψης.
  • Μαθαίνουμε για τα Customer Complaints Management Systems και την Διαχείριση Παραπόνων με βάση τα διεθνή πρότυπα: Κατευθυντήριες γραμμές και πλαίσιο διαχείρισης παραπόνων με βάση το ISO 10002 : 2018
  • Ενημερωνόμαστε για την κατάλληλη εκπαίδευση προσωπικού και πρόσληψη εικονικών πελατών και δημιουργούμε σημεία παραπόνων.

Σημειώσεις


Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ & ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ |ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ WORKSHOP»!