Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

RUBY gourmandize au champagne

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
14/12/2021 17:00   -   21:30
ΚΟΣΤΟΣ
55€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
θεωρητική & πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
L Vouliagmenis 299, Athens, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Advanced
  • Special Edition
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
  • Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
RUBY gourmandize au champagne

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Σοκολάτα ruby, έχει καταχωρηθεί πλέον ως ο «τέταρτος τύπος σοκολάτας», το άρωμα, η γεύση και το φυσικό ροζ χρώμα του έχουν εντυπωσιάσει από την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκε στο κοινό, σε μια ιδιωτική «μυστική» εκδήλωση το 2017. 

Ο καρπός ευδοκιμεί σε χώρες όπως η Βραζιλία, το Εκουαδόρ και η Ακτή του Ελεφαντοστού. Η Ruby διαφέρει χρωματικά αλλά και γευστικά από τις γνωστές μορφές καρπών σοκολάτας και παραμένει ένα φυσικό προϊόν που το χρώμα της προέρχεται καθαρά από την διαδικασία παραγωγής της.

Είναι φρέσκια, έντονη και ελαφρά γλυκόξινη. Το νέο αυτό προϊόν ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των artisans της σοκολάτας αλλά και των σεφ, χαρίζοντάς τους ένα νέο πεδίο δημιουργικότητας και έναν νέο τρόπο για να εκφράσουν τη μαεστρία και τη δεξιοτεχνία τους
 

Τι θα μάθω;

Στο σεμινάριο αυτό εκπαιδευόμαστε σε έναν απροσδόκητο συνδυασμό γεύσεων που δεν έχουμε ξαναγευτεί. Το Ruby είναι αναμφισβήτητα ένα gourmandize επιδόρπιο! Η προετοιμασία απαιτεί αρκετές τεχνικές: διαδικασίες για biscuit και ο σωστός τρόπος αρωματίσματος με φυσικά υλικά, ανάλυση διαφορών από τον Βιεννέζικο σπόγγο. Δίνουμε γεύση με αλκοόλ στην mousse και εκπαιδευόμαστε σε punch βατόμουρο. Ετοιμάζουμε αφράτα ζαχαρωτά marshmallow φράουλας και flocage από σοκολάτα ruby θα ολοκληρώσουν το μοντέρνο επιδόρπιο με το εντυπωσιακό ροζ χρώμα. 

Πρακτικές Εφαρμογές

Τεχνικές τις οποίες εξασκούμε:

  • Biscuit λεμόνι madeleine
  • Βιενέζικος σπόγγος 
  • Παλέτα ρυζιού με φράουλες
  • Παλέτα κόκκινων φρούτων
  • Mousse ροζ σαμπάνιας
  • Punch βατόμουρου
  • Marshmallow φράουλας
  • Flocage ruby σοκολάτας 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «RUBY gourmandize au champagne»!