Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CHEESE DESSERTS   

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
30/06/2023 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 72€ ΜΟΝΟ 36,50€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Σαράβας Μιχάλης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
L Vouliagmenis 299, Athens, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Very Popular
  • Φράουλα
  • Φρούτα
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
  • Τούρτα
  • Τυρί
CHEESE DESSERTS   

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η πλούσια και κρεμώδης υφή των τυριών σε συνδυασμό με γλυκές και αρωματικές γεύσεις δημιουργούν μοναδικά γευστικά αποτελέσματα.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό γεγονός, θα εξερευνήσουμε τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει το τυρί στη ζαχαροπλαστική και θα δημιουργήσουμε εκλεπτυσμένα γλυκά εδέσματα.

Δύο μοναδικά επιδόρπια με εξαιρετικές τεχνικές να τα συνοδεύουν.

Αναλυτικά: Εntremet με ντακουάζ φιστικιού, μουσελίν φιστικιού, φράουλες και κατσικίσιο τυρί. 

Αυτή η πρακτική εφαρμογή συνδυάζει την κρεμώδη μουσελίν φιστικιού, την αρωματική γεύση του ντακουάζ φιστικιού, τη φρεσκάδα των φράουλων και την πικάντικη νότα του κατσικίσιου τυριού.

Επίσης ετοιμάζουμε Entremet με μους βανίλιας, ζελέ κόκκινων φρούτων και ρικότα.

Αυτή η πρακτική εφαρμογή συνδυάζει τη βελούδινη γεύση της μους βανίλιας με το φρέσκο ζελέ κόκκινων φρούτων και την πλούσια γεύση της ρικότας. 

 

 

Τι θα μάθω;

Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούμε στην τεχνική της παρασκευής cheese desserts, επικεντρώνοντας στη χρήση διαφόρων ειδών τυριών για τη δημιουργία πλούσιων και γευστικών εδεσμάτων.

Θα μάθουμε  τις κατάλληλες τεχνικές για τη δημιουργία απαλής και αρμονικής υφής, καθώς και τη σωστή δοσολογία των συστατικών για την επίτευξη τέλειας ισορροπίας γεύσεων.  

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Entremet με ντακουάζ φιστικιού, μουσελίν πραλίνα φιστικιού, φράουλες και κατσικίσιο τυρί
  • Entremet με μους βανίλιας, ζελέ κόκκινων φρούτων και ρικότα

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CHEESE DESSERTS   »!