ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ 3 ΕΚΔΟΧΕΣ
- Basic
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Very Popular
- Ελληνικές Συνταγές
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Παραδοσιακές Συνταγές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Παστίτσιο, παραδοσιακό, μοσχοβολιστό με πολλά μυστικά αλλά και τεχνικές.
Το παστίτσιο το συναντάμε στην Ελληνική κουζίνα, αλλά και στην Κύπρο, στην Αίγυπτο και την Μάλτα.
Το όνομα του το πήρε όμως από το Ιταλικό pasticcio. Che pasticcio αναφωνούν για το οικογενειακό πιάτο που καταγράφει τεκμηριωμένες συνταγές από τον 16ο αιώνα.
Σε αυτό το σεμινάριο επικεντρωνόμαστε σε 3 τεχνικές για παστίτσιο τόσο για το παραδοσιακό με κιμά, όσο και εναλλακτικό vegan με πλιγούρι και φυτική μπεσαμέλ.
Επιπλέον, παρουσιάζουμε μια διαφορετική εκδοχή με λαζάνια και λαχανικά.
Τελειοποιούμε το αγαπημένο πιάτο, προκειμένου να σερβίρουμε ένα άψογα λαχταριστό αποτέλεσμα!
Τι θα μάθω;
Επικεντρωνόμαστε σε βασικές τεχνικές ελληνικών πιάτων και εργαζόμαστε σε κλασσικές συνταγές.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Κλασσικό
- Vegan με πλιγούρι και φυτική μπεσαμελ
- Λαζάνια με λαχανικά
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.