Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΝΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ (με χρήση νέων τεχνολογιών) 2ήμερο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
23/03/2023 17:00   -   21:30
ΚΟΣΤΟΣ
€120 για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
130
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα,
  • Masterclass
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Dining
  • Ψάρι
  • Gourmet
  • Κρέας
  • Επίπεδο Mastering
  • Modelling
  • Τεχνικές
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΝΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ (με χρήση νέων τεχνολογιών) 2ήμερο

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

2ήμερο μοναδικό σεμινάριο το οποίο επικεντρώνεται στην δημιουργία ενός γαστρονομικού μενού, το οποίο μέσα από την ανάπτυξη ανώτερων τεχνικών μαγειρικής και του αρμονικού συνδυασμού τους με εξαιρετικές α ύλες δημιουργεί ισορροπημένα, φινετσάτα πιάτα. 

Για την δημιουργία και απόδοση του μενού, θα γίνει χρήση πληθώρα τεχνικών μαγειρικής, αλλά και νέων τεχνολογιών ως τα βασικά εργαλεία εκτέλεσής του. 

Ημερομηνίες

  • 1 ημέρα: Πε 23/03/2023    Ώρα: 17:00-21:30
  • 2 ημέρα: Πα 24/03/2023    Ώρα: 17:00-21:30

         

 

 

Πόντοι Απόκτησης: 65/ημέρα
Πόντοι Εξαργύρωσης: 230/ημέρα 
 

Τι θα μάθω;

Για την δημιουργία και απόδοση του μενού, θα γίνει χρήση πληθώρα τεχνικών μαγειρικής, αλλά και νέων τεχνολογιών ως τα βασικά εργαλεία εκτέλεσής του. 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η δημιουργία γεύσεων Haute Gastronomie* με περίτεχνα πιάτα, ειδικά για μενού εστιατορίων.

Αναλυτικά τεχνικές που χρησιμοποιούνται:
Τεχνικές: ζωμοί, σάλτσες, κάπνισμα, χρήση texturas, φιλετάρισμα ψαριού, ανατομία και δέσιμο ορτυκιού
Νέες τεχνολογίες: sous vide, ronner, siphon, thermomix
Plating

* Η υψηλή γαστρονομία ή η υψηλή κουζίνα αναφέρεται στην κουζίνα γκουρμέ εστιατορίων και πολυτελών ξενοδοχείων.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

Για τις ανάγκες του μαθήματος εκπαιδευόμαστε σε ειδικά επιλεγμένα πιάτα: 

  • Εσαλότ γεμιστά (τεχνική σαγάνη) με φρικασέ ορτυκιού, φύλλα μουστάρδας,  γκρεμολάτα άγριων μανιταριών, μεδούλι και αέρας πράσινου μήλου
  • Πολπέτες θαλασσινών με αυγοτάραχο, βότανα και σως οστρακόδερμων 
  • Γιουβαρλάκια ρυζιού με σκορπίνα, λαχανικά ταπενάντ και σως λεμονιού με εστραγκόν 
  • Γκοφρέτα ρυζιού πανέ σε ψωμί μπαχαρικών, ραβέντι, φιλέτα εσπεριδοειδών και αφρός περγαμόντο


 

 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΝΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ (με χρήση νέων τεχνολογιών) 2ήμερο»!