PIATTI DI CARNE
- Basic
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Dining
- Εθνική Κουζίνα
- Gourmet
- Ιταλικό Φαγητό
- Κρέας
- Τεχνικές
Περιγραφή
Δημοφιλή secondi πιάτα με κρέας της Ιταλίας!
Εκπαιδευόμαστε στην απόδοση των Ιταλικών γεύσεων και της φιλοσοφίας που τα διέπει, επιλέγοντας 3 από τις πιο εμβληματικές συνταγές.
Τι θα μάθω;
Στόχος του σεμιναρίου είναι η δημιουργία πληθωρικών γεύσεων, αυθεντικά Ιταλικών, σε γρήγορες παρασκευές κρέατος.
Εκπαιδευόμαστε τόσο στο ψήσιμο των κρεάτων, όσο και στην ιδιαίτερα πλούσια και νόστιμη σάλτσα που έντεχνα τα συνοδεύει.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Scaloppine al Gorgonzola
- Tagliata con rucola e parmigiano
- Pollo alla Cacciatore
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.