ΧΑΛΒΑΣ- Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Επίπεδο Basics
- Νηστίσιμο
- Παραδοσιακά-Σιροπιαστά
- Special Edition
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο χαλβάς, τον οποίο συναντάμε σε διάφορες χώρες, από τη Μεσόγειο ως τη μέση Ανατολή, συνιστά μια παραδοσιακή μορφή γλυκού και η ονομασία του φαίνεται πως έχει αραβική ρίζα η οποία έφτασε στην Ελλάδα και οικειοποιήθηκε με τον δικό του τρόπο.
Η νηστεία για το Πάσχα ξεκινάει, αλλά και για όσους δεν νηστεύουν ο χαλβάς είναι ένα αγαπημένο επιδόρπιο για να συνοδέψει τον καφέ, το τσάι ή να πάρει τη θέση του βραδινού σας! Μπορεί να χαρίσει γλυκιά γεύση χωρίς το πλήθος των κορεσμένων λιπαρών.
Ο Chef κάνει αναμφισβήτητα τους καλύτερους χαλβάδες, ακόμα και αν δεν είστε φαν, εγγυούμαστε ότι τους χαλβάδες αυτούς θα τους λατρέψετε.
Ετοιμάζουμε Χαλβά Φαρσάλων, Μακεδονικό και Σιμιγδαλένιο.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.