16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (25η ΜΑΡΤΙΟΥ ) - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/03/2021 18:00   -   20:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 19,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • coming soon
  • Ελληνικές Συνταγές
  • Ψάρι
  • Επίπεδο Basics
  • Νηστίσιμο
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Θαλασσινά
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (25η ΜΑΡΤΙΟΥ ) - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ο μπακαλιάρος είναι το εθιμοτυπικό της 25ης Μαρτίου αλλά αποτελεί ένα αγαπημένο ψάρι το οποίο απολαμβάνουμε ανεξαρτήτως αργίας, γιορτής, εποχής και λόγου. Είναι γευστικός, δημοφιλής και ένα ψάρι που επιδέχεται πολλούς πειραματισμούς, διαφορετικές γαρνιτούρες και τρόπους μαγειρέματος. 

Στο σεμινάριο αυτό επικεντρωνόμαστε σε 2 τεχνικές για να ετοιμάσουμε: Λουκουμάδες μπακαλιάρου με την συνοδεία μίας διαφορετικής σκορδαλιάς από αμύγδαλο και ταχίνι, αλλά και μίας δεύτερης εκδοχής της σκορδαλιάς, από ψητά παντζάρια.

Επιπλέον, ετοιμάζουμε και την κλασσική εκδοχή του μπακαλιάρου σε σάλτσα λεμονιού και συνταιριάζουμε με τις αμυλούχες γεύσεις που χαρίζει η ρίζα κολοκάσι. 

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (25η ΜΑΡΤΙΟΥ ) - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!