ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (25η ΜΑΡΤΙΟΥ ) - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- coming soon
- Ελληνικές Συνταγές
- Ψάρι
- Επίπεδο Basics
- Νηστίσιμο
- Παραδοσιακές Συνταγές
- Θαλασσινά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο μπακαλιάρος είναι το εθιμοτυπικό της 25ης Μαρτίου αλλά αποτελεί ένα αγαπημένο ψάρι το οποίο απολαμβάνουμε ανεξαρτήτως αργίας, γιορτής, εποχής και λόγου. Είναι γευστικός, δημοφιλής και ένα ψάρι που επιδέχεται πολλούς πειραματισμούς, διαφορετικές γαρνιτούρες και τρόπους μαγειρέματος.
Στο σεμινάριο αυτό επικεντρωνόμαστε σε 2 τεχνικές για να ετοιμάσουμε: Λουκουμάδες μπακαλιάρου με την συνοδεία μίας διαφορετικής σκορδαλιάς από αμύγδαλο και ταχίνι, αλλά και μίας δεύτερης εκδοχής της σκορδαλιάς, από ψητά παντζάρια.
Επιπλέον, ετοιμάζουμε και την κλασσική εκδοχή του μπακαλιάρου σε σάλτσα λεμονιού και συνταιριάζουμε με τις αμυλούχες γεύσεις που χαρίζει η ρίζα κολοκάσι.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.