16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

PASTA SAUCES I – ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ    - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
8/02/2021 11:00   -   13:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 21,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Gourmet
  • Επίπεδο Basics
  • new
  • Street Food
  • Ζυμαρικά
PASTA SAUCES I – ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ    - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Σεμινάριο που επικεντρώνεται στην σάλτσα των ζυμαρικών και χωρίζεται σε 2 μέρη.

Αυτό το σεμινάριο αφορά το πρώτο μέρος εκπαίδευσης και ασχολείται με κλασσικές λευκές σάλτσες που έχουν ως βάση το τυρί και στις οποίες επικρατεί η αυθεντική τεχνική της σάλτσας με ένα twist Ελληνικών στοιχείων να χαρίζουν αξία, διαφορετικότητα και γεύση στο πιάτο.

Pasta Carbonara: με χοιρινή πανσέτα και τυρί Σαν Μιχάλη

Pasta Cacio  e Pepe: με Πεκορίνο Ρομάνο Αμφιλοχίας και πιπέρι  

Pasta Alfredo: με κασέρι   

Βλέπετε επίσης: PASTA SAUCES II – ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ & ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΕΣ
 

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PASTA SAUCES I – ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ    - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!