PASTA SAUCES I – ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Gourmet
- Επίπεδο Basics
- new
- Street Food
- Ζυμαρικά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Σεμινάριο που επικεντρώνεται στην σάλτσα των ζυμαρικών και χωρίζεται σε 2 μέρη.
Αυτό το σεμινάριο αφορά το πρώτο μέρος εκπαίδευσης και ασχολείται με κλασσικές λευκές σάλτσες που έχουν ως βάση το τυρί και στις οποίες επικρατεί η αυθεντική τεχνική της σάλτσας με ένα twist Ελληνικών στοιχείων να χαρίζουν αξία, διαφορετικότητα και γεύση στο πιάτο.
Pasta Carbonara: με χοιρινή πανσέτα και τυρί Σαν Μιχάλη
Pasta Cacio e Pepe: με Πεκορίνο Ρομάνο Αμφιλοχίας και πιπέρι
Pasta Alfredo: με κασέρι
Βλέπετε επίσης: PASTA SAUCES II – ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ & ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΕΣ
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.