ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Very Popular
- Κρέας
- Επίπεδο Basics
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Οι κεφτέδες επαναπροσδιορίζονται παγκοσμίως και γίνονται concept εστιατορίων! Οι δημοφιλείς και αγαπημένες μπουκίτσες δεν είναι Ελληνική πρωτοτυπία και δεν αποτελεί μία νέα τακτική.
Οι κεφτέδες συναντώνται σε όλο τον κόσμο και παρασκευάζονται από ποικιλία κρεάτων. Δεν είναι σαφές ποιος εφηύρε το πρώτο κεφτεδάκι, αν και πολλοί πιστεύουν ότι προήλθε από την Περσία, όπου το εναπομείναν κρέας χρησιμοποιήθηκε για να φτιάξει ένα πιάτο γνωστό ως Kofta, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι οι Αρχαίοι Ρωμαίοι ανέπτυξαν μια παρόμοια συνταγή και αξίζουν πλήρη αναγνώριση για την ταπεινή προέλευση των κεφτέδων!
Στο σεμινάριο επικεντρωνόμαστε σε 3 διεθνείς συνταγές, εξασκούμαστε σε τεχνικές και διαδικασίες και τηγανίζουμε σε 3 διαφορετικές κρούστες. Χρησιμοποιούμε διαφορετικά μπαχαρικά και αρωματικά για να δώσουμε επιπλέον γεύση.
Ετοιμάζουμε τις εξής παρασκευές:
Κυπριακοί κεφτέδες με τριμμένη πατάτα και χαλούμι
Μαροκινά Tagine Kefta Mcherme κεφτεδάκια με λεμόνι τσίλι και μπαχαρικά Ναπολιτάνικα Polpette Al Pomodoro κεφτέδες με σάλτσα ντομάτας κουκουνάρι και παρμεζάνα
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.