16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ROUX  - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/09/2020 19:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
17€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Very Popular
  • coming soon
  • Κρέας
  • Επίπεδο Basics
  • Σε Επανάληψη
  • Τεχνικές
ROUX  - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Roux, βασική τεχνική στην μαγειρική - ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να δέσεις μια σάλτσα! Ουσιαστικά είναι η σωστή αναλογία ανάμεσα σε αλεύρι και λιπαρή ουσία αλλά και η σωστή τεχνική για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παραδοσιακά στην Γαλλία χρησιμοποιούν βούτυρο , αλλά σε άλλες χώρες μπορεί να συναντήσουμε λαρδί ή άλλο φυτικό έλαιο. 

Σε αυτό το τεχνικό μάθημα θα εντρυφήσουμε και μελετήσουμε τα είδη roux σε διαφορετικές εκτελέσεις για να εκπαιδευτούμε τόσο στην εφαρμογή του όσο και στην χρήση του στην κουζίνα. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι πολύ σημαντική στην υφή που θα αποκτήσει, αλλά και στην άρτια απόδοσή του.

Για τις ανάγκες του μαθήματος ετοιμάζουμε: Σουφλέ τυριών, σουπα κρέμα και με το σκούρο roux την πολύ γνωστή σαλτσα gravy με χοιρινό κρέας.  

***Το ξέρατε ότι η στάκα, το πιο διάσημο κρητικό πιάτο είναι ένα είδος roux.

Το σεμινάριο θα γίνει εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα επικοινωνίας με τον σεφ μας, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ROUX  - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar  »!