FROM INDIA
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Εθνική Κουζίνα
- Κρέας
- Επίπεδο Advanced
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η Ινδική κουζίνα αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία από τοπικές και παραδοσιακές κουζίνες, που προέρχονται από την Ινδική υποήπειρο. Δεδομένης της ποικιλομορφίας του τύπου του εδάφους, του κλίματος, του πολιτισμού, των εθνοτικών ομάδων και των επαγγελμάτων, αυτές οι κουζίνες διαφέρουν ουσιαστικά μεταξύ τους και χρησιμοποιούν τοπικά καρυκεύματα, βότανα, λαχανικά και φρούτα.
Εξασκούμαστε στις γεύσεις του Ινδικού φαγητού μέσα από αρώματα και μπαχαρικά. Για τις ανάγκες του σεμιναρίου, εξασκούμαστε στις εξής πρακτικές εφαρμογές:
Ξεκινάμε με την Ινδική εκδοχή της vegan σούπας Tarka dal. Ετοιμάζουμε με ευλαβική διάθεση τα Idli, μικρά κέικ ρυζιού με σπόρους μουστάρδας, καρότα, σταφίδες και καρύδα, γαρνιρισμένα με κόλιανδρο, αλλά και το περίφημο Ινδικό αρνάκι το οποίο μαρινάρεται σε γιαούρτι και εμπλουτίζεται με μπαχαρικά και μυρωδικά πριν ψηθεί στοργικά στον φούρνο.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.