16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

BRULEE-PANNA COTTA-FLAN - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
6/07/2020 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
Από 50€ ΜΟΝΟ 19,90€ για 1 άτομo
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • coming soon
  • Επίπεδο Advanced
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
BRULEE-PANNA COTTA-FLAN - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Λευκά επιδόρπια, ένας λευκός καμβάς που επιτρέπει στον σεφ να εκπαιδεύσει σε τεχνικές για τις σωστές υφές αλλά και προσθέσει την δική του δημιουργική πινελιά.  

Κρεμ μπρουλέ φιστίκι, και όμως μπορεί να υπάρξει και να εντυπωσιάσουμε με την απαλή γεύση από το φιστίκι Αιγίνης αλλά και την σωστή υφή μιας επαγγελματικής κρεμ μπρουλέ. 

Πανακότα με άρωμα Batida De Coco, χωρίς συζήτηση το πιο καλοκαιρινό επιδόρπιο. Μια τέλεια ιδέα για να κλείσει ένα γεύμα αλλά και μόνο του ως κέρασμα.  

Flan A la Espanol, πως με την τεχνική του μπεν μαρί μπορείς να αναδείξεις την σωστή υφή, αρώματα από το ινδοκάρυδο και γεύσες καραμέλας. 

3 μοναδικά επιδόρπια, ένα μάθημα με πολλές τεχνικές και μυστικά!

Το σεμινάριο θα γίνει εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα επικοινωνίας με τον σεφ μας, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «BRULEE-PANNA COTTA-FLAN - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!