16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΑΥΓΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
23/06/2020 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Αυγά
  • Very Popular
  • Τεχνικές
ΑΥΓΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα από τα πιο βασικά μαθήματα της μαγειρικής Τέχνης.

Έχει ιδιαιτερότητες τόσο στις τεχνικές παρασκευές του, όσο και ως μέσο δεσίματος (liaison) σε σάλτσες. Κόβει εύκολα, δεν συντηρείται, απαιτεί συγκεκριμένες θερμοκρασίες για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα και θέλει γνώση στην χρήση του.

Παρασκευές αυγων:  Από την αρχή μέχρι το τέλος (ανατομία του αυγού, πως διακρίνουμε πόσο φρέσκο είναι ένα αυγό, θρεπτική αξία, φτιάχνουμε και αναλύουμε βασικές παρασκευές όπως αυγά ποσέ, αυγά σκράμπλ, αυγά στο τηγάνι με βούτυρο και νερό (basted), αυγά στον ατμό για τέλειο ξεφλούδισμα, βασικές τεχνικές ομελέτας, frittata με διάφορους τρόπους.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΑΥΓΑ»!