16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΑΝΕΣΤΡΑ-ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ-ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/01/2020 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Επίπεδο Basics
  • Special Edition
ΜΑΝΕΣΤΡΑ-ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ-ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

3 ονομασίες που παραπέμπουν στο ίδιο μαγειρικό αντικείμενο, ωστόσο  όμως έχουν διαφορετική σημασία.

Κριθαράκι είναι το ζυμαρικό, μανέστρα είναι η συνταγή και γιουβέτσι είναι το σκεύος. Χρησιμοποιούμε τους 3 διαφορετικούς όρους για να αποδώσουμε την σημασία και τον ρόλο καθεμίας στην κουζίνα. Εκπαιδευόμαστε στο κατάλληλο χύλωμα και στον προσδιορισμό της γεύσης κατά την μαγειρική διαδικασία.

Ετοιμάζουμε κριθαράκι σαλάτα σε έναν έξοχο συνδυασμό με αγκινάρες, κολοκύθι και μελιτζάνες για να δοκιμάσουμε την χρήση του υλικού σε εφαρμογές πέραν της κλασσικής μανέστρας, αλλά παράλληλα εξετάζουμε τι σημαίνει μαγειρικά ο όρος μανέστρα τον οποίο αποδίδουμε γευστικά σε μία μοναδική συνταγή με γαρίδες και σύβραση τομάτας. Τέλος, σε γιουβέτσι ετοιμάζουμε την κλασσική μανέστρα με μοσχαράκι, κριθαράκι και τριμμένη μυζήθρα.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΑΝΕΣΤΡΑ-ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ-ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ»!