16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
21/12/2019 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 72€ ΜΟΝΟ 36,50€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Επίπεδο Advanced
  • Special Edition
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η γαλοπούλα είναι κατεξοχήν γεύμα των Χριστουγέννων- αν και όχι παραδοσιακό, ωστόσο εθιμοτυπικό για το κλεινόν άστυ.  Δύο τρόποι για να εκπαιδευτούμε στις τεχνικές μαγειρικής ψησίματος και να αποδώσουμε την γαλοπούλα με διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς. Στις τεχνικές μας διαδικασίες  η σωστή προετοιμασία της γαλοπούλας και οι διαδικασίες για το ψήσιμο  μέχρι να μελώνει στο στόμα, χρησιμοποιώντας 2 εναλλακτικές προτάσεις:
 
Στην πρώτη τεχνική διαδικασία η γαλοπούλα γεμίζεται κλασσικά με συκωτάκια, κιμά, κουκουνάρι, κάστανα, ρύζι, ενώ στην δεύτερη ακολουθούμε μία πιο φρουτένια άποψη ό καθώς και πιο ελαφριά εκδοχή της γαλοπούλας: ρόλο γαλοπούλας σε πουρέ καρότου η οποία δανείζεται τις γεύσεις της  και από την σάλτσα βερίκοκου. 
 
Ένα μάθημα που δεν πρέπει να χάσετε γεμάτο από πληροφορίες και τεχνικές!
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ»!