16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

BRASSERIE CLASSIQUES

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25/11/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Ξεχωριστές Γεύσεις
  • Επίπεδο Advanced
BRASSERIE CLASSIQUES

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μικρά Παριζιάνικα brasserie στα οποία σερβίρεται σχεδόν κατεξοχήν Γαλλική Κουζίνα! Από αυτά τα μικρά γαστρονομικά διαμάντια έχουν εξελιχθεί οι πιο διάσημοι σεφ στον κόσμο, γι αυτό και δεν είναι διόλου απίθανο να γευτείτε μοναδικά μενού ακόμα και από τόσο μικρά, τοπικά εστιατόρια. 

Στις κλασσικές γεύσεις που σερβίρονται σε μία brasserie είναι το μενού που δημιουργούμε και το οποίο ακολουθεί την κλασσική εδεσματολογική σειρά μίας Γαλλικής κάρτας.

Ετοιμάζουμε μία πληθωρική vichyccoise, η οποία πρακτικά είναι μία βελουτέ κρεμώδης σούπα πατάτας και πράσου αρωματισμένη με σχοινόπρασσο. Γεμίζουμε τις γεύσεις με ένα κλασσικό Γαλλικό σουφλέ τυριών και για κυρίως ετοιμάζουμε το κλασσικό Delmonico Steak με αρωματικό βούτυρο και πατάτες σοταρισμένες στους χυμούς του κρέατος.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «BRASSERIE CLASSIQUES»!