16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/09/2019 17:00   -   21:00
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

CHEFISTRY
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Εξειδικευμένα
  • Επίπεδο Advanced
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η μαγειρική τέχνη και η εστίαση βρίσκονται στο κατώφλι μίας νέας εποχής που αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα του παιχνιδιού… Πώς η εξέλιξη της μαγειρικής θα επηρεάσει το μέλλον της εστίασης? Ποιες είναι οι σύγχρονες γνώσεις στην μαγειρική που θα απαιτηθούν στην επόμενη δεκαετία? Πώς η καινοτομία επηρεάζει την γαστρονομία? 

Ένα μοναδικό σεμινάριο όπου ο πειραματισμός, η τεχνολογική πρόοδος και η μαγειρική τέχνη αποτελούν την επιστημονική πρόοδο της γαστρονομίας. 

Μέσα από μία αναδρομή στις γαστρονομικές τάσεις που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της επιστήμης στην μαγειρική και στην εμφάνιση της μοντέρνας κουζίνας, επανατοποθετούμε τις βάσεις στις γνώσεις μας στην τροφογνωσία και ανοίγουμε νέους ορίζοντες στις μαγειρικές διαδικασίες.

Εκπαιδεύουμε τον εγκέφαλο μας στην επιστημονική πειθαρχία με βασικές γνώσεις της χημείας τροφίμων, κάνουμε γαστρονομικούς υπολογισμούς, μαθαίνουμε για τις μετατροπές συνταγών, την απόδοση και αναλογίες τροφίμων, τα βάρη και την μάζα τους, ώστε να κατανοήσουμε την συμπεριφορά των τροφίμων σε συνδυασμούς, ζυμώσεις, μείξεις και κατά την επαφή τους με την θερμοκρασία, ενώ επιπλέον μαθαίνουμε τις αρχές φυσιολογίας γεύσης .

Το σεμινάριο είναι θεωρητικό και απευθύνεται σε επαγγελματίες, δημοσιογράφους, bloggers και με όσους ασχολούνται με την τέχνη της γαστρονομίας με στόχο τη σωστή εκμάθηση των μαγειρικών τεχνικών, αλλά και την εξοικείωση στις μοντέρνες μεθόδους μαγειρικής.

Θα διατηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ»!