ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ARTISAN PIZZA
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Εξειδικευμένα
- Επίπεδο Advanced
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΤΣΑ ΣΕ 5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ!
Ανακαλύψτε την τέχνη της Πίτσας στον Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στην τέχνη της παρασκευής της πίτσας και πολλών παραγώγων. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, δίνεται έμφαση στην εκμάθηση τρόπων παρασκευής διαφορετικών τύπων ζύμης (άμεσης και έμμεσης), θερμοκρασιών και ωρίμανσης, αλλά και όλα τα παράγωγα προϊόντα pizza.
Στόχος να αποκτήσετε σημαντικές γνώσεις από τα βασικά υλικά και την τροφογνωσία έως την ζύμη, τις αυθεντικές σάλτσες και το ψήσιμο. Απευθύνεται σε εργαζόμενους σε Ιταλικά εστιατόρια, νέους αρτοποιούς, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες. Ιδανικό για εκπαίδευση προσωπικού.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Πρακτική | 5 εργαστηριακές εφαρμογές | 15 ώρες
ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
Σημειώσεις προγράμματος
Βεβαίωση προγράμματος
100 πόντοι (για κατόχους membership card)
Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς
-20% στα δίδακτρα μαθήματος Κοστολογίου
Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται σκεύη και συσκευές και πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων.
ΜΑΘΗΜΑ 1: Ζύμη για Pizza - Σάλτσες
L’ arte di fare: Τεχνικές και μυστικά για την τέλεια ζύμη. Ωρίμανση και Ανατομία Ζύμης. (προετοιμασία)
La Salsa: Οι καλύτερες σάλτσες για πίτσα (salsa cruda, sugo, marinara)
ΜΑΘΗΜΑ 2: Pizza – Ingredienti & Condimenti
Italian Style: Napoli, Romana, Siciliana
American Style: Thin, Crispy, Chicago style
Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε
ΜΑΘΗΜΑ 3: Focaccia, Panzerotti, Πεινιρλί
Τεχνικές ζύμης και προζύμι για προϊόντα pizza
Αφράτη φοκάτσια | Τραγανό παντσερότι | Πενιρλί
Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε
ΜΑΘΗΜΑ 4: Calzone, Stromboli, Pepperoni rolls
Τεχνικές ζύμης
Καλτζόνε |Στρομπόλι | Πεπερόνι
Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε
ΜΑΘΗΜΑ 5: Piadina
Τεχνικές ζύμης & Γεμίσεις | Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε
Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
Κάθε Δευτέρα 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10 | 18:00 - 21:00
-Μόνο με προπληρωμή-
+100πόντους, για τους κατόχους της membership card*
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
*Η θέση ισχύει με την προπληρωμή διδάκτρων. Σε περίπτωση ακύρωσης απο πλευράς εκπαιδευόμενου δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
*Συμπληρώστε έγκαιρα την αίτηση για membership card, πριν ή ταυτόχρονα με την εγγραφή σας ώστε να περαστούν οι πόντοι. Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, μαζέψτε πόντους και εξαργυρώστε μεμονωμένα μαθήματα! Προμηθευτείτε την αίτηση απο την γραμματεία.
*Σε περιόδους τυχόν προσφορών, οι παραπάνω παροχές δεν ισχύουν.
*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την θεματολογία ή τη σειρά των μαθημάτων.
*Μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές, δεν αναπληρώνονται.
*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.