ITALIAN TRATTORIA
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Advanced
- Σε Επανάληψη
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η Ιταλική Κουζίνα είναι πολυδιάστατη και όχι ενιαία. Κάθε περιοχή καταγράφει διαφορετικές γαστρονομικές συνήθειες και προϊόντα. Ως χώρα συστάθηκε τον 19ο αιώνα και έχει δεχθεί μέσα στην ιστορία πολυάριθμες επιρροές, αλλά πάντοτε ως έθνος έδινε την μέγιστη σημασία στις γεύσεις! Μπορούμε να μάθουμε πολλά από το βιβλίο του Απίκιου, του Αρχέστρατου και από το διάσημο De re coquinaria σχετικά με τις προτιμήσεις των Ιταλών σε κάθε περιοχή.
Βασισμένοι στα εστιατόρια και την συλλογική γεύση της χώρας, συνθέτουμε ένα κλασσικό μενού όπως το βρίσκουμε στις τοπικές, οικογενειακές τρατορίες: Ετοιμάζουμε για ορεκτικό μπρουσκέτα με πομοντόρο και βασιλικό, ρολάρουμε για κυρίως μικρά involtini di vitello με μοσχαράκι, μορταδέλα, σπαράγγια και αρωματικά, αλλά και ολοκληρώνουμε το γεύμα με αυθεντικό τιραμισού με ζελέ εσπρέσο.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.