16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CARBONARA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19/06/2019 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 21,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35 ή 20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Very Popular
  • Ιταλικό Φαγητό
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Τεχνικές
  • Ζυμαρικά
CARBONARA

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ιταλικό φαβορί που ανέδειξε η Ρώμη τον 20ο αιώνα! Το όνομα επιβεβαιώνεται για πρώτη φορά το 1950, όταν περιγράφεται στην ιταλική εφημερίδα La Stampa ως πιάτο για τους Αμερικανούς αξιωματικούς μετά την Συμμαχική Απελευθέρωση της Ρώμης το 1944. Το κλασικό ρωμαϊκό πιάτο αποτελείται μόνο από τέσσερα συστατικά - αυγό, τυρί, χοιρινό και μαύρο πιπέρι - αλλά έχει δεχθεί προσθήκες, έχει μπασταρδευτεί, έχει ταξιδέψει, χαρίζοντας και άλλες γεύσεις.

Ερευνήσαμε τους μεγάλους chef που ασχολήθηκαν με την carbonara από τον Antonio Carluccio, στον Gualtiero Marchesi και τον Luciano Monosilio (ο βασιλιάς της carbonara) και σας δίνουμε 3 μοναδικές εκδοχές!!! Με πανσέτα ή guanciale, με πεκορίνο ή παρμεζάνα, με τα αυγά στην αρχή ή στο τέλος, με μαϊντανό, τσίλι και λεμόνι, κάθε εκδοχή είναι μία γευστική πανδαισία.
  

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CARBONARA»!