16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

HUNKAR BEGENDI

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
14/05/2019 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαΐου
  • Κρέας
  • Επίπεδο Advanced
  • new
HUNKAR BEGENDI

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό μενού το οποίο συνδυάζει ένα μωσαϊκό γεύσεων και πολιτισμών και μας ταξιδεύει από την Αθήνα στην Πόλη. Ετοιμάζουμε πρασόπιτα, μια συνταγή που μυρίζει από το φρεσκοψημένο φύλλο, την φέτα και τα μυρωδικά της, ενώ δροσίζεται από την ιδιαίτερα γευστική σάλτσα γιαουρτιού. 
 
Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το περίφημο μοσχαράκι χουνκιάρ, το οποίο κυριολεκτικά σημαίνει ‘Ο Αυτοκράτορας Ικανοποιήθηκε’. Αναφέρεται στον Σουλτάνο Μουτράτ (17ος αιώνας) του οποίου οι Σεφ πειραματίστηκαν με την τότε νεόφερτη γαλλική σάλτσα Μπεσαμέλ, προσθέτοντας πουρέ μελιτζάνας ως συνοδευτικό του κλασικού αρνιού τας κεμπάπ. Από τότε ικανοποιεί όποιον το δοκιμάσει!Είναι ένα εξαιρετικό πιάτο που αποδεικνύει πόσο γλυκό μπορεί να γίνει το κρέας όταν αναμειχθεί με τα κατάλληλα λαχανικά. 
 
Το μενού κλείνει από μια αφράτη, μυρωδάτη και λαχταριστή Καρυδόπιτα, αποδεικνύοντας το μεράκι του Chef.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «HUNKAR BEGENDI»!